vakantieboerderij 't einde in radewijk

In een uithoek van ons landje, aan de grens van 't duitse rijk. Ligt een stil en eenzaam plaatsje, 't Is de buurtschap Radewijk.

Vakantieboerderij 't Einde is een vrijstaand en schitterend gelegen boerderij achterin Radewijk. Rondom de boerderij is een prachtige tuin aangelegd en een oude boomgaard met appel-, peren en pruimenbomen. Het bijbehorende erf heeft een oppervlakte van een hectare. In de weide lopen pony's en er is speelgelegenheid voor de kinderen in de vorm van een zandbak, schommel, glijbaan en trampoline.

De boerderij is gelijkvloers en geheel ingericht voor 6 à 7 personen. Het heeft een aparte keuken, een ruime woonkamer, twee slaapkamers met wastafel, een moderne douche met toilet en een apart gastentoilet. De bedden (twee tweepersoons en drie eenpersoons) zijn voorzien van kussens en dekbedden. In de boerderij is WIFI aanwezig.

LET OP: deze vakantieboerderij staat niet in Diffelen op Natuurkampeerterrein de Klashorst maar in Radewijk! Kijk hier voor de beschikbaarheid en tarieven.