Menu Boeken

Verhuur

Comfortabel, maar toch dicht bij de natuur. De verhuuraccommodaties geven je stuk voor stuk het optimale vakantiegevoel. Hieronder vind je meer informatie over de accommodaties. Welke is jouw favoriet?

Vechtdal Natuur Experience - Lodge 1

Geschikt voor: 4 personen
Hier boek je een speciaal arrangement in Skyte 1: De Vechtdal Natuur Experience. Dit is een totaalarrangement bestaande uit minimaal 2 overnachtingen en unieke buitenactiviteiten.

Vechtdal Natuur Experience - Lodge 2

Geschikt voor: 4 personen
Hier boek je een speciaal arrangement: De Vechtdal Natuur Experience in Skyte 2. Dit is een totaalarrangement bestaande uit minimaal 2 overnachtingen en unieke buitenactiviteiten.

Kamperen

Waar beleef je nog dat echte kampeergevoel, midden in de natuur? Juist, bij ons! Even back to basic of misschien met net dat beetje comfort die je nodig hebt. Kies hieronder jouw favoriete kampeerplaats en reserveer direct.

Trekkersplek voor fietsers en wandelaars

Ben je op doorreis met de fiets of maak je een lange wandeltocht? Maak dan een tussenstop bij ons.

Bushcraft

Ga mee op een onvergetelijk avontuur in de wildernis

Bushcraft is voor de echte natuurliefhebbers. Lijkt het jou ook leuk om in de natuur te verblijven met zo weinig mogelijk spullen? Martin, de eigenaar van De Klashorst, is een ervaren bushcrafter en neemt jullie persoonlijk mee op avontuur. Hij laat je zien hoe je door verantwoord gebruik te maken van de natuur, er achter komt wat ze ons allemaal te bieden heeft. Ervaar de meerwaarde van sommige bomen en planten, ontdek wildsporen en gebruik de natuur voor een comfortabel verblijf in de wildernis. Breng een heel weekend door met alleen maar natuurlijke prikkels. Kortom, een spannende ontdekkingstocht en heel veel quality time in één!

Bekijk alle bushcraftactiviteiten

Vechtdal Bushcraft organiseert vanaf Natuurkampeerterrein De Klashorst diverse Bushcrafts. Check deze hieronder! Je kunt je individueel of met een groep inschrijven. 

Bekijk hier de kalender van de bushcraftactiviteiten

 

Voor ouder en kind (vanaf 7 jaar)

Trek twee dagen de natuur in. Bereid samen eten op je eigen vuur en overnacht in je zelf gemaakte onderkomen. Een avontuur voor ouder én kind!

Voor Vrouwen

Ervaar hoe je jezelf met slechts een paar middelen kunt redden in de natuur! Een superleuk en leerzaam weekend weg.

Bekijk alvast de filmpjes van onze camping en het bushcraften

 
Nieuwsgierig wat het bushcraften inhoudt en naar het ontstaan van onze natuurcamping?

Check dan alle filmpjes en foto's

Wij zijn aangesloten bij VNK (Vereniging Natuurlijk Kamperen), hieronder lees je er meer over. 

Ontdek VNK

 

 

Wij houden je graag op de hoogte!

 
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Dan weet je als eerste de nieuwste ontwikkelingen, wanneer je kunt Bushcraften en mis je geen enkele aanbieding.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief