Menu Boeken

Natuurkampeerterrein

Ben jij op zoek naar een natuurkampeerterrein? Kom het ultieme vakantiegevoel ervaren tijdens een kampeervakantie of in een sfeervolle accommodatie. Op ons natuurkampeerterrein beleef je gegarandeerd een geweldige vakantie!

Een groot natuurkampeerterrein

De Klashorst ligt nabij Hardenberg. En daarom is deze gezellige camping nabij Hardenberg een groot natuurkampeerterrein. Alle accommodaties en alle kampeerplaatsen liggen schitterend tussen de bomen en je beleeft hier gegarandeerd een geweldige tijd samen met het hele gezin, met je partner of in je eentje. 

Daarnaast ben je de hele vakantie verbonden met de natuur, geniet je van alle rust, de vrijheid en ben je even lekker weg van alle drukte. Dat is toch heerlijk? 

Kies jouw favoriete kampeerplaats

Omdat wij graag elke natuurliefhebber een geweldige vakantie willen bezorgen, beschikken wij over meerdere kampeerplaatsen op ons grote natuurkampeerterrein. Kies bijvoorbeeld voor de 'standaard' kampeerplaats. Lekker op pad met je eigen vertrouwde caravan of tent, zodat je het echte kampeergevoel zult beleven. Dit kun je verwachten op jouw kampeerplaats:

  1. 140m² groot
  2. 4 ampère elektra
  3. watertappunten en gratis wifi

Je kan gewoon in alle rust jouw favoriete (online) krantje iedere ochtend lezen. 

Wij raden je het zeker aan! Maar dit is niet de enige kampeerplaats waar je het ultieme gevoel van vrijheid zult beleven. Op de tentplaats zonder elektra zal je ook zonder twijfel het gevoel beleven, maar beschik je op dit kampeerplekje op ons natuurkampeerterrein niet over elektra. Dat is echt back-to-basic!

Boek je kampeerplaats

Natuurkampeerterrein

Heerlijk kamperen 

Wil je graag een keer ontspannen kamperen in het bos op ons mooie natuurkampeerterrein, maar je hebt dit nog nooit gedaan? Herma en Martin helpen je graag een handje. Je hoeft niet alles zelf uit te zoeken! 

Ook voor fietsen en wandelaars bieden wij iets unieks, namelijk een speciale trekkersplek voor fietsen en wandelaars. Want ben je op doorreis, dan ben je snel op zoek naar een plekje om even heerlijk tot rust te komen en om jezelf op te laden voor de volgende dag. Je ontdekt het bij Camping de Klashorst! 

Tip: heb je onze hammockplek al gezien? Wellicht heb je er nog nooit van gehoord, maar hier moet je zeker eens op gekampeerd hebben! Een zeer unieke kampeerplek waar je volledig wegdroomt in een hangmat en waar zelfs de kans is dat je wild spot. Dus houd je van zulke kampeerplekken? Dan is dit dé plek voor jou! 

Comfortabel en dicht bij de natuur 

Aangezien wij als een groot natuurkampeerterrein worden gezien, moeten we ook rekening houden met waar alle accommodaties zijn gelegen.

En omdat we je graag willen laten genieten van de schitterende natuur, liggen al onze comfortabele accommodaties zeer uniek op open velden en tussen hoge bomen. Ook je hele vakantie genieten van de prachtige natuur? Bekijk dan snel alle accommodaties, zoals een wikkelhouse of een skylodge en boek je favoriet! 

Alle accommodaties op ons natuurkampeerterrein zijn geschikt voor 4 tot maximaal 6 personen. 

Bekijk alle accommodaties

Natuurkampeerterrein Overijssel

Een gezellig samenzijn

Bijkletsen, genieten bij de overdekte vuurplaats of een potje voetballen. Op ons natuurkampeerterrein zit iedereen wel klaar om eens een praatje met je te maken.

Iedere vakantieganger is met elkaar verbonden. Een vakantie vol gezelligheid en plezier ervaar je op Camping De Klashorst! 

Een fijn kampeerterrein voor kinderen

Op ons natuurkampeerterrein kunnen alle kinderen zich uitstekend vermaken. Het bos, de recreatievijver en de Vecht zijn fantastische plekken voor kinderen om rond te rennen, te spetteren en om gezellig te spelen.

Ook hebben wij op ons terrein verschillende speeltoestellen staan en is er een enorme zandbak aanwezig. De kinderen hoeven zich niet te vervelen op ons kampeerterrein! 

Bekijk de faciliteiten

Boek nu jouw vakantie bij Natuurkampeerterrein de Klashorst 

Wil je in alle rust genieten van jouw vakantie op een prachtig natuurkampeerterrein? Boek dan nu een vakantie bij Natuurkampeerterrein de Klashorst en laat je verrassen door al het moois.

Vul je aankomst- en vertrekdatum in en zie direct welke kampeerplaatsen en accommodaties nog boekbaar zijn. Wij kijken uit naar je komst! 

Zoek nu en boek direct

Of heb je nog vragen?

Neem dan contact op

Bekijk alvast de filmpjes van onze camping en het bushcraften

 
Nieuwsgierig wat het bushcraften inhoudt en naar het ontstaan van onze natuurcamping?

Check dan alle filmpjes en foto's

Wij zijn aangesloten bij VNK (Vereniging Natuurlijk Kamperen), hieronder lees je er meer over. 

Ontdek VNK

 

 

Wij houden je graag op de hoogte!

 
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Dan weet je als eerste de nieuwste ontwikkelingen, wanneer je kunt Bushcraften en mis je geen enkele aanbieding.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief