Menu Boeken

Overdekte vuurplaats en houtkachels

Onze overdekte vuurplaats is af! Wanneer de losse kacheltjes al uitgeleend zijn, kan er in de overdekte vuurplaats toch gezellig bij het vuur worden gezeten en gekookt.


Vuurkacheltjes

We hebben houtkacheltjes te leen. Deze kacheltjes kunnen niet vooraf gereserveerd worden. Bij aankomst staat de beschikbare voorraad onder de overstek van het afdak op het erf. Hiervan kun je er één meenemen. Vergeet het kacheltje niet terug te brengen. Lees hier eerst in onze vuurbrief wanneer stoken is verboden en hoe je je as en kolen veilig en netjes opruimt.


Brandhout en aanmaakhout

Wij hebben voldoende zakken brandhout op voorraad. Deze kun je kopen tijdens de openingstijden van onze receptie of bestellen en betalen via onze gemaks-app. Wij zorgen dat de bestellingen met je naam erop worden klaargezet onder het overstek van het toiletgebouw op het erf. Dit is aan de campingzijde van het gebouw. Naast zakken brandhout verkopen wij ook aanmaakmateriaal dat voldoende is om twee vuurtjes mee aan te maken. 

Faciliteiten overzicht

Bekijk alvast de filmpjes van onze camping en het bushcraften

 
Nieuwsgierig wat het bushcraften inhoudt en naar het ontstaan van onze natuurcamping?

Check dan alle filmpjes en foto's

Wij zijn aangesloten bij VNK (Vereniging Natuurlijk Kamperen), hieronder lees je er meer over. 

Ontdek VNK

 

 

Wij houden je graag op de hoogte!

 
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Dan weet je als eerste de nieuwste ontwikkelingen, wanneer je kunt Bushcraften en mis je geen enkele aanbieding.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief