Menu Boeken

Overdekte vuurplaats en houtkachels

Onze overdekte vuurplaats is af! Wanneer de losse kacheltjes al verhuurd zijn, kan er in de overdekte vuurplaats toch gezellig bij het vuur worden gezeten en gekookt.

Vuurkacheltjes en -schalen
We hebben vier houtkacheltjes in de verhuur en in de koudere periode een aantal extra vuurschalen. Deze kacheltjes en schalen kunnen niet vooraf gereserveerd worden. Bij aankomst staat de beschikbare voorraad onder het afdak op het erf. Hiervan kun je er alvast één meenemen en later bij de receptie betalen. Vergeet het kacheltje of schaal niet terug te brengen. Voor een niet teruggebracht kacheltje of vuurschaal kunnen we extra kosten in rekening brengen. Lees hier eerst in onze vuurbrief wanneer stoken is verboden en hoe je je as en kolen veilig en netjes opruimt.

Brandhout
Wij hebben voldoende zakken brandhout op voorraad. Deze kun je kopen tijdens de openingstijden van onze receptie of bestellen en betalen via onze gemaks-app. Wij zorgen dan dat de bestelde zakken hout worden klaargelegd onder het afdak op het erf.

Faciliteiten overzicht

Bekijk alvast de filmpjes van onze camping en het bushcraften

 
Nieuwsgierig wat het bushcraften inhoudt en naar het onstaan van onze natuurcamping?

Check dan alle filmpjes en foto's

Wij zijn aangesloten bij VNK (Vereniging Natuurlijk Kamperen), hieronder lees je er meer over. 

Ontdek VNK

 

 

Wij houden je graag op de hoogte!

 
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Dan weet je als eerste de nieuwste ontwikkelingen, wanneer je kunt Bushcraften en mis je geen een aanbieding.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief