Menu Boeken

De leukste vakantie in een Wikkelhouse!

Ben je klaar voor een hele leuke vakantie in een wikkelhouse? Deze leuke huisjes zijn helemaal duurzaam gebouwd en ze staan midden in de prachtige natuur van Overijssel.

Direct reserveren

Wat is een wikkelhouse?

Onze wikkelhuisjes zorgen voor een uniek verblijf op de camping in de natuur. De duurzame huisjes zijn gemaakt van gewikkeld karton en afgewerkt met hout en glas. Ze vallen prachtig weg in de natuur en zijn volledig zelfvoorzienend. In een wikkelhouse vind je een kookstel, een koelkast, een Nespresso apparaat, sanitair en slaapplaatsen voor maximaal 4 personen. De accommodatie is verwarmd door middel van een lucht warmtepomp.

De wikkelhuisjes hebben aan de voorkant grote raampartijen, waardoor je het gevoel hebt dat je echt buiten leeft. Op de deels overdekte veranda kun je heerlijk ontspannen en genieten van lange zomeravonden. Je kijkt vanuit een wikkelhouse direct de natuur in. Geniet in dit duurzame vakantiehuisje van de natuur, terwijl je wel comfortabel kunt overnachten.

Wikkelhuisje met sauna

Bij ieder wikkelhuisje kun je een sauna bijboeken. De houtgestookte sauna is het hele jaar te reserveren. Olie en brandhout zijn bij de prijs inbegrepen, dus het enige wat jij hoeft te doen is heerlijk ontspannen. Je kunt de sauna per dagdeel reserveren, dus plaats in de boeking wanneer jij wil genieten in de sauna, zo ervaar je een luxe overnachting in een bijzonder vakantiehuis.

Duurzaam Wikkelhouse

Uniek overnachten in een Wikkelhouse

Avontuurlijke overnachting

Tijdens jouw verblijf in een wikkelhouse kun je ook allerlei avontuurlijke activiteiten beleven. Dit doe je bijvoorbeeld met het uitleefboek en de Vechtdal Experience. Leer parfum maken van bloemen, ontdek alles wat de natuur te bieden heeft door het boek helemaal uit te pluizen, zo beleef jij een bijzondere vakantie.

Ben je op vakantie met kinderen? Dan is het zeker ook leuk om lekker te spelen bij recreatievijver de Oldemeijer. Spelen in het water, kliederen in het zand en lekker spelen op de vele speeltoestellen, dat kan hier allemaal. Neem ook een kijkje bij het insectenhotel, de takkenril en de amfibieënpoel, hier kun je echt de natuur ontdekken en alles leren over de dieren die leven op en rondom de camping.

Breng de avond ook een keer door op de vuurplaats of bij één van de vuurkacheltjes die je kunt lenen. Zo kun je genieten van een gezellig avondje rondom het vuur.

Is een overnachting in een wikkelhouse echt iets voor jou? Kom dan genieten van een heerlijke duurzame vakantie in de natuur van Overijssel. Beleef de natuur eens op een andere manier!

Boek een wikkelhouse

Bekijk alvast de filmpjes van onze camping en het bushcraften

 
Nieuwsgierig wat het bushcraften inhoudt en naar het ontstaan van onze natuurcamping?

Check dan alle filmpjes en foto's

Wij zijn aangesloten bij VNK (Vereniging Natuurlijk Kamperen), hieronder lees je er meer over. 

Ontdek VNK

 

 

Wij houden je graag op de hoogte!

 
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Dan weet je als eerste de nieuwste ontwikkelingen, wanneer je kunt Bushcraften en mis je geen enkele aanbieding.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief