Menu Boeken

De leukste natuurcamping in Overijssel

De leukste natuurcamping in Overijssel

Camping De Klashorst is een prachtig gelegen natuurcamping waar je echt tot rust kunt komen. Onze natuurcamping in Overijssel ligt verscholen tussen de bomen. Hierdoor geniet je tijdens je overnachting op een kampeerplek of in een accommodatie van alle rust en vrijheid. Vanuit je accommodatie zet je al binnen een aantal minuten een stap in één van de prachtige bossen in de omgeving van onze natuurcamping. Natuurliefhebbers zijn hier absoluut aan het juiste adres!

Natuurcamping in Overijssel met ruime kampeerplekken

Op onze natuurcamping in Overijssel beleef je het echte kampeergevoel midden in de natuur. Lekker met je vertrouwde tent of caravan kamperen. Volgens de meeste kampeerliefhebbers beleef je dan het ultieme kampeergevoel. Maar wij doen daar een schepje bovenop.

Naast de ruime keuze uit meerdere kampeerplaatsen, kun je ook kamperen tussen de bomen op een hammockplek. Een Hammockplek? Het zegt je wellicht nog niets, maar voor de natuurliefhebbers is dit dé plek om echt één te worden met de natuur. Op de hammockplek bivakkeer je onder een tarp of slaap je heerlijk in een hangmat. Deze plekken geven een schitterend weids uitzicht over de Moskuilen, en is er zelfs een grote kans dat je hier wild spot!

Kampeerplaats geschikt voor wandelaars en fietsers

Wist je dat wij ook speciale trekkersplaatsen hebben voor fietsers en wandelaars? Onze camping is de perfecte plek om tot rust te komen en om jezelf even op te laden voor de fiets- of wandeltocht van de volgende dag.

Bekijk hier alle kampeerplaatsen

Wil je van net wat meer luxe en comfort kunnen genieten? Wij hebben ook een ruim aanbod accommodaties waar je helemaal tot rust komt en uitermate geniet van je vakantie. De accommodaties zijn geschikt voor 4 tot 6 personen. Ideaal voor het hele gezin.

Boek een accommodatie op natuurcamping Overijssel

Bushcraften op onze natuurcamping in Overijssel

Lijkt het je gaaf om een keer te verblijven midden in de natuur met zo weinig mogelijk spullen? Ook dan zit je op onze camping nabij Hardenberg goed! Wij nemen je graag mee op avontuur om te laten zien wat de natuur allemaal te bieden heeft. Van een bushcraft kanotocht of tot aan een bushcraft voor tieners. Op onze Natuurcamping in Overijssel is er voor iedereen wat te beleven! 

Natuurcamping Overijssel

Een gezellig samenzijn

Samen genieten van het echte vakantiegevoel? Dan moet je zeker tijdens je vakantie eens de overdekte vuurplaats bezoeken. Hier worden losse kacheltjes verhuurd en kan er ook gezellig bij het vuur worden gezeten. Ook is er de mogelijkheid om bij de overdekte vuurplaats te koken. Kamperen midden in de natuur doe je op Camping de Klashorst, aangesloten bij de VNK (Vereniging Natuurlijk Kamperen)

De schoonheid van de natuur

Onze natuurcamping is gelegen in het Vechtdal. Hier vind je bijna alle landschapsstijlen en kan je mooie wandel- en fietstochten maken.

Wij geven je graag een aantal tips:

Boek nu een plek op onze natuurcamping in Overijssel

Heb je nog vragen over onze kampeerplaatsen, accommodaties of over onze natuurcamping in Overijssel zelf? Neem dan gerust een contact met ons op. Wij zijn te bereiken via 06-13231326 of stuur een mail naar info@deklashorst.nl. Onze medewerkers geven je graag aanvullende informatie en kijken uit naar je komst!

Reserveer online! 

Bekijk alvast de filmpjes van onze camping en het bushcraften

 
Nieuwsgierig wat het bushcraften inhoudt en naar het ontstaan van onze natuurcamping?

Check dan alle filmpjes en foto's

Wij zijn aangesloten bij VNK (Vereniging Natuurlijk Kamperen), hieronder lees je er meer over. 

Ontdek VNK

 

 

Wij houden je graag op de hoogte!

 
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Dan weet je als eerste de nieuwste ontwikkelingen, wanneer je kunt Bushcraften en mis je geen enkele aanbieding.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief