Menu Boeken

Origineel overnachten in Nederland

Wil jij origineel overnachten in Nederland? Neem dan eens een kijkje bij ons natuurkampeerterrein in het Overijssel Vechtdal.

Voel hier de verbondenheid met de flora en fauna en ervaar hier de oase van rust. De Klashorst is een kleinschalige en duurzame camping waar je één met de natuur wordt en volledig tot rust kan komen.

Een terrein voor de echte levensgenieters, natuurliefhebbers met avontuurlijke activiteiten. Maar waarom noemen wij het origineel overnachten? Lees verder en ervaar meer over ons natuurkampeerterrein.

Bekijk hier alle bijzondere accommodaties


Origineel kamperen in Nederland op speciale kampeerplaatsen

Tegenwoordig kan je steeds vaker origineel overnachten in Nederland in de meest bijzondere accommodaties. Van Tiny Houses tot aan knusse Lodges en Safaritenten. Vaak zijn de locaties minder uniek of origineel.

Op onze camping kan je niet alleen bijzonder overnachten in Nederland, maar juist ook op schitterende en unieke plekken. Middenin de natuur in het Overijssels Vechtdal hebben wij diverse kampeerplaatsen waarop je bijzonder kunt overnachten. Zo hebben wij normale kampeerplaatsen, maar ook tentenvelden met elektra, maar ook velden zonder elektra.

Ga even helemaal terug naar vroeger en ga kamperen, zoals het ooit bedoeld is geweest. Een vakantie met zo weinig mogelijk luxe waar je terug gaat naar de basics. Wordt één met de ruige natuur en ervaar dat echte kampeergevoel!

Ook hebben wij trekkersplekken voor fietsers en wandelaars. Dit zijn speciale plekken in de natuur waar je snel en eenvoudig jouw tentje op kan zetten. Geniet hier van de kalmte, ontspan en laad je weer op voor de volgende dag.

Origineel overnachten in unieke accommodaties in het Vechtdal

Niet alleen kan je bij ons overnachten op kampeerplaatsen, maar ook in één van onze verhuuraccommodaties. Onze accommodaties liggen ook midden in de natuur, maar zijn tegelijkertijd ook erg comfortabel.

Als je origineel wilt overnachten in Nederland kom dan naar het mooiste plekje in het oosten van Nederland, namelijk: het Vechtdal.


Onze prachtige Skyte Naturelodges

Zo hebben wij accommodaties die geschikt zijn voor maximaal 4, 6 of zelfs 7 personen. Neem bijvoorbeeld onze nieuwe aanwinsten: de Skyte Naturelodges. In deze verblijven word je helemaal één met de natuur. In deze bijzondere accommodatie middenin de bossen heb je een prachtig uitzicht over het mooie landschap.

Deze verhuuraccommodaties beschikken over een mooi terras waar je urenlang kan genieten van het prachtige landschap en de rust die hier heerst. Dankzij het glazen dak kan je in de nacht de sterrenhemel bewonderen. Dat klinkt toch heerlijk?

Origineel overnachten Nederland


Bijzonder overnachten in één van onze prachtige accommodaties

Daarnaast hebben wij ook nog andere schitterende accommodaties waarin je bijzonder kan overnachten. Origineel overnachten in Nederland kan je bij ons in:

Waar kan je origineel overnachten in Nederland?


Onze fijne faciliteiten

Natuurlijk kan je gebruik maken van schone en moderne sanitaire voorzieningen die aanwezig zijn op het kampeerterrein. Onze zonnecollectoren en luchtwarmtepomp zorgen voor warm water. Daarnaast heeft De Klashorst ook waterbesparende douches en toiletten. Wij maken alleen maar gebruik van groene energie.

Zoals je al kan lezen staan milieu en duurzaamheid bij ons hoog op de agenda. Je hebt in deze ruimtes toegang tot toiletten, douches, watertappunten, wasmachines, koelkasten en diepvriezen, drogers en oplaadkluisjes voor mobiele telefoons. Ook zijn hier 2-pits kooktoestellen aanwezig.

Daarnaast kan je in het hoogseizoen warme en verse broodjes ophalen bij de receptie, is er over het gehele natuurkampeerterrein wifi aanwezig en kunnen de kinderen overal waar ze maar willen klimmen, klauteren en glijden!

De kinderen kunnen namelijk niet alleen in de natuur spelen, maar ook op verschillende speeltoestellen die te vinden zijn in onze grote zandbak. Kortom: heel veel speelplezier op onze camping bij Hardenberg!

Leuke bushcraft activiteiten

Bushcraft is voor echte natuurliefhebbers. Omdat wij een mooie natuurkampeerterrein hebben willen wij natuurlijk ook dat je op een onvergetelijk avontuur kunt gaan.

Daarom hebben wij speciale activiteiten bedacht zodat je kunt leren hoe wij mensen verantwoord gebruik kunnen maken van de natuur en wat ze ons allemaal te bieden heeft. Neem deel aan een bushcraftwandeling of meld je aan voor een workshop!

Bekijk alle bushcraft activiteiten

Het Vechtdal: een schitterende omgeving

In de omgeving van het Vechtdal is enorm veel te doen. De natuurliefhebber is hier helemaal op zijn plek. Het mooie aan het Vechtdal is dat hier alle landschapsstijlen te vinden zijn en dat er veel cultuur te vinden is!

Ben je iemand die graag actief bezig is? Dan zijn er voor jou ook genoeg opties! Om onze camping heen liggen veel wandel- en fietsroutes en je kan ook varen, zwemmen en vissen. Kortom: er is hier genoeg te doen.

Daarnaast zijn er ook genoeg leuke attractieparken in de buurt van onze camping die een bezoekje waard zijn. Vooral kinderen zullen dit erg leuk vinden!


Origineel overnachten in Nederland doe je bij ons!

Wil je origineel overnachten in Nederland? Boek dan bij ons een mooie en unieke accommodatie middenin de natuur of juist een tentenveld zonder elektra en ga terug naar de basics.

Boek nu snel bij ons een plek want één ding staat vast en dat is dat je een erg leuke en bijzondere vakantie bij ons tegemoet gaat!

Boek hier jouw bijzondere vakantie!

Bekijk alvast de filmpjes van onze camping en het bushcraften

 
Nieuwsgierig wat het bushcraften inhoudt en naar het ontstaan van onze natuurcamping?

Check dan alle filmpjes en foto's

Wij zijn aangesloten bij VNK (Vereniging Natuurlijk Kamperen), hieronder lees je er meer over. 

Ontdek VNK

 

 

Wij houden je graag op de hoogte!

 
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Dan weet je als eerste de nieuwste ontwikkelingen, wanneer je kunt Bushcraften en mis je geen enkele aanbieding.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief