Menu Boeken

De Klashorst - 70-jarig bestaan!

Geplaatst: 22-09-2020

Natuurkampeerterrein De Klashorst is de herfstvakantie feestelijk gestart met het vieren van haar 70 jaar bestaan. Relaties van De Klashorst werden ontvangen met koffie van Arbeidscentrum De Branderij.

Op een oude film waren unieke kampeerbeelden van de eerste gasten, de familie Van de Klashorst, te zien. Eigenaren Martin en Herma Overweg droegen een brief volop herinneringen van één van de zonen (87) voor. Sinds 2016 is De Klashorst een erkend natuurkampeerterrein. Marieken Nieuwdorp van De Groene Koepel lichtte toe waar natuurkampeerterreinen bijzonder in zijn en hoe De Klashorst zich onderscheid in cultuurhistorie en eetbaar landschap. De bijeenkomst werd muzikaal ondersteund door De Steppingstones. Het lied van De Klashorst werd door eigenaar Martin zelf gezongen. Na een kijkje in de ambities voor de toekomst door Ernst Ossewaarde van TRO Advies was er alle tijd voor een heerlijk hapje en drankje van De Uitdaging. We kijken terug op een fantastisch feest! De komende twee weken zijn er allerlei natuuractiviteiten waaraan onze gasten gratis mee kunnen doen. Kijk voor meer informatie hierover op onze website.

Nieuws overzicht

Bekijk alvast de filmpjes van onze camping en het bushcraften

 
Nieuwsgierig wat het bushcraften inhoudt en naar het ontstaan van onze natuurcamping?

Check dan alle filmpjes en foto's

Wij zijn aangesloten bij VNK (Vereniging Natuurlijk Kamperen), hieronder lees je er meer over. 

Ontdek VNK

 

 

Wij houden je graag op de hoogte!

 
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Dan weet je als eerste de nieuwste ontwikkelingen, wanneer je kunt Bushcraften en mis je geen enkele aanbieding.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief