Menu Boeken

Voor Vrouwen

Zin in een leuk en leerzaam avontuur in de wildernis? Ervaar tijdens het gezellige Bushcraft weekend dat je met slechts een paar middelen jezelf al kunt redden in de natuur. Natuurkampeerterrein De Klashorst organiseert een Vechtdal Bushcraft arrangement speciaal voor vrouwen die nog niet eerder hebben deelgenomen.


Wat gaan we doen?

Allereest gaan we natuurlijk onze onderkomens opzetten. Dit kan een klein tentje, een tarp met slaapmatje of hangmat zijn. Net waar jij je prettig in voelt! Daarnaast gaan we hout sprokkelen voor het koken en om onszelf lekker warm te houden. Lekker de handen uit de mouwen dus! Al is er natuurlijk ook voldoende ruimte voor ontspanning.

Verder zijn het leren maken van vuur en het koken op houtvuur vaste onderdelen in het verrassende programma. Wat komt er zoal kijken bij het comfortabel verblijven in de vrije natuur? Je komt er tijdens het Bushcraft weekend in het Vechtdal achter!


Wanneer gaan we weg?

22 t/m 24 maart 2024

Het Bushcraft weekend voor vrouwen start vrijdagavond 18.30 uur en eindigt zondag om 15.00 uur.


€ 375,- per persoon

Deelname aan de Bushcraft voor vrouwen bedraagt € 375,-. Wij zorgen voor voldoende koffie- en thee en voor het eten op zaterdagavond en zondag. Het eerste ontbijt en de lunch neem je zelf mee en kan eventueel op het vuur bereidt worden.

Na de aanmelding ontvang je van ons een eenvoudige paklijst voor de spullen die je zelf mee kunt nemen op dit Bushcraft-avontuur. Er is in totaal plek voor 12 vrouwen.

Meld je hier aan

Terug naar overzicht

Bekijk alvast de filmpjes van onze camping en het bushcraften

 
Nieuwsgierig wat het bushcraften inhoudt en naar het ontstaan van onze natuurcamping?

Check dan alle filmpjes en foto's

Wij zijn aangesloten bij VNK (Vereniging Natuurlijk Kamperen), hieronder lees je er meer over. 

Ontdek VNK

 

 

Wij houden je graag op de hoogte!

 
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Dan weet je als eerste de nieuwste ontwikkelingen, wanneer je kunt Bushcraften en mis je geen enkele aanbieding.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief