Menu Boeken

Bushcraft Kanotocht

Tijdens deze speciale Bushcraft Kanotocht combineren we een overnachting in het bos met een mooie kanotocht dwars door het Vechtdal. Ervaring met kanovaren is niet nodig. Dat leer je vanzelf!

Deze Bushcraft kan worden bestempeld als 'actief'. Je krijgt tevens veel tips en tools aangereikt om te kunnen overleven in de natuur. Je slaapt in je eigen opgebouwde onderkomen, maakt een verantwoord en functioneel vuur voor het bereiden van je eten en drinken en bovenal ga je samen op een ontdekkingstocht naar wat de natuur je allemaal te bieden heeft!

Hoe ziet het programma er globaal uit?

We verzamelen donderdagavond in het bushcraftbos en slaan daar ons basiskamp op voor de eerste nacht. Na het vroege ontbijt vertrekken we naar het startpunt van onze kanotocht bij Natuuractiviteitencentrum De Koppel in Hardenberg. Vanuit daar beleven we het mooie Vechtdal vanaf het water. Onze tocht brengt ons door de Rheezermaten, het struingebied, meander de Uilenkamp en de nieuwe Stuw bij Diffelen.

Tijdens de kanotocht kun je heerlijk genieten van alles wat er leeft en groeit. Onderweg leggen we aan voor een lunch om vervolgens verder te varen richting het bushcaftbos. Vandaaruit wandelen we terug naar het basiskamp voor het avondeten en de tweede overnachting in de mooie vrije natuur.

Wanneer?

8 t/m 10 september 2023

Van vrijdagavond 18.30 uur tot en met zondagmiddag 17.00 uur.

Wat kost de Bushcraft Kanotocht?

De kosten voor deze meerdaagse Bushcraft Kanotocht bedragen € 225,- per persoon. Dit bedrag is inclusief kanohuur, en voldoende koffie/thee, een warme maaltijd op zaterdagavond en een ontbijt en lunch op zondag. Het eerste ontbijt en lunchpakket (voor de zaterdag) neem je zelf mee. Na de aanmelding ontvang je een eenvoudige paklijst voor de verdere spullen die je meeneemt op deze Bushcraft Kanotocht.

Meld je hier aan

Terug naar overzicht

Bekijk alvast de filmpjes van onze camping en het bushcraften

 
Nieuwsgierig wat het bushcraften inhoudt en naar het onstaan van onze natuurcamping?

Check dan alle filmpjes en foto's

Wij zijn aangesloten bij VNK (Vereniging Natuurlijk Kamperen), hieronder lees je er meer over. 

Ontdek VNK

 

 

Wij houden je graag op de hoogte!

 
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Dan weet je als eerste de nieuwste ontwikkelingen, wanneer je kunt Bushcraften en mis je geen een aanbieding.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief