Menu Boeken

Voor ouder en kind (vanaf 7 jaar)

Ga een nacht samen de natuur in! Geniet van quality time voor jezelf en met je kind.  En zeg nou zelf, welk kind wordt niet heel blij van leren hiken in de natuur mét hun ouder? ... Precies! Daar heb je gelijk dé reden te pakken om dit gewoon eens te doen. Ga lekker samen op hike en leer met hele eenvoudige middelen een fantastisch avontuur te maken.

Wanneer kunnen we meedoen?

2024:

  1. 1 t/m 2 juni 2024 Plekje vrijgekomen!

De Bushcraft start zaterdagmiddag om 13.00 uur en eindigt zondagmiddag om 15.00 uur.


Wat gaan we doen?

We wandelen samen het bos in en kiezen een fijne plek waar je samen wilt overnachten. We leren je een tarp spannen en de knopen die daarbij horen, veilig met een mes omgaan, hout sprokkelen, het vuur aanmaken zonder lucifer of aansteker en hierop je eigen eten bereiden. 


Hoeveel kost de Bushcraft?

De vergoeding voor deze ouder én kind bushcraft bedraagt € 275,-. Voor ieder extra kind wordt € 95,- gerekend. Het eten is inbegrepen. Na aanmelding ontvang je een paklijst voor de spullen die jij en je kind zelf meenemen. Het bosavontuur gaat dan alvast van start met een goede voorbereiding!
 
 

Terug naar overzicht

Bekijk alvast de filmpjes van onze camping en het bushcraften

 
Nieuwsgierig wat het bushcraften inhoudt en naar het ontstaan van onze natuurcamping?

Check dan alle filmpjes en foto's

Wij zijn aangesloten bij VNK (Vereniging Natuurlijk Kamperen), hieronder lees je er meer over. 

Ontdek VNK

 

 

Wij houden je graag op de hoogte!

 
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Dan weet je als eerste de nieuwste ontwikkelingen, wanneer je kunt Bushcraften en mis je geen enkele aanbieding.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief