Menu Boeken

Voor ouder en kind

Ga een weekend samen de natuur in! Geniet van lekker veel quality time voor jezelf en met je kind. De bijzondere momenten die jullie samen meemaken zal meer wederzijdse waardering en respect kweken. En zeg nou zelf, welk kind wordt niet heel blij van leren overleven in de natuur mét hun ouder? ... Precies! Daar heb je gelijk dé reden te pakken om dit gewoon eens te doen.

Ga lekker samen ravotten, van gebaande paden af, hutten bouwen, kijken, luisteren en genieten. Deze Bushcraft in het Vechtdal is een onvergetelijke ervaring voor zowel ouder als kind!

Wanneer kunnen we meedoen?

2023:

  1. 5 t/m 7 mei 2023 (VOL)
  2. 23 t/m 25 juni 2023  (VOL)

De Bushcraft start vrijdagmiddag om 18.30 uur en eindigt zondagmiddag om 17.00 uur.


Wat gaan we doen?

We gaan samen een onderkomen bouwen, buiten in de vrije natuur slapen onder de sterren, hout sprokkelen, het vuur aanwakkeren, gezellig kokkerellen en kletsen. Creëer samen met je kind een herinnering voor het leven!


Hoeveel kost de Bushcraft?

Het verzorgde weekend voor ouder én kind bedraagt in totaal € 275,-. Voor ieder extra kind wordt € 95,- gerekend. De ingrediënten voor het eten op zaterdag en zondag zijn inbegrepen. Snacks en een sapje voor tussendoor kunnen eventueel zelf worden meegenomen. Na aanmelding ontvang je een complete paklijst voor de spullen die jij en je kind meenemen. Het bosavontuur gaat dan alvast van start met een goede voorbereiding!
 
 

Terug naar overzicht

Bekijk alvast de filmpjes van onze camping en het bushcraften

 
Nieuwsgierig wat het bushcraften inhoudt en naar het ontstaan van onze natuurcamping?

Check dan alle filmpjes en foto's

Wij zijn aangesloten bij VNK (Vereniging Natuurlijk Kamperen), hieronder lees je er meer over. 

Ontdek VNK

 

 

Wij houden je graag op de hoogte!

 
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Dan weet je als eerste de nieuwste ontwikkelingen, wanneer je kunt Bushcraften en mis je geen enkele aanbieding.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief