winterkamperen is hot!

Steeds meer gasten ontdekken het winterkamperen op De Klashorst. Dankzij de beschutte ligging tegen het Staatsbos, de zandgrond en het nieuwe duurzaam verwarmde sanitair met kookgelegenheid is dit natuurkampeerterrein ideaal om in de winter te kamperen. De Klashorst is dan ook het jaar rond geopend voor Pieterpadwandelaars, camperaars, bushcrafters, tipi-kampeerders, maar ook gasten met een tent, caravan of vouwwagen weten ons in de winter te vinden.

Winteraccommodaties
De drie Trekkershutten en de Tipi liggen verspreid over het terrein en zijn heel geschikt voor in de winter. Ze zijn geïsoleerd en/of voorzien van verwarming. Bij de Trekkershutten Grashopper en Skyte NatureLodge staan een houtgestookte hottub, welke als extra artikel bij te boeken zijn.

Houtkachel of Sauna
Na kennis te nemen van de Vuurbrief.pdf mag er in overleg een vuurtje worden gestookt in één van de houtkacheltjes. Brandhout hiervoor is uitsluitend verkrijgbaar bij onze receptie. Bij een goed vuurtje is het heerlijk vertoeven en dat maakt het langer buiten zitten in de winter extra comfortabel. Voor wie meer wil zijn er twee mobiele houtgestookte opgietsauna's. Een sauna is op iedere kampeerplek of bij een accommodatie bij te boeken.

Receptie
De receptie van Kampmansjans is bijzonder sfeervol, met een grote tafel en een heerlijke houtkachel krijg je er het ultieme huiskamergevoel. De openingstijden staan vermeld op de receptiedeur. In de winterperiode is, tenzij anders aangegeven, de receptie dagelijks geopend van 16.00 tot 17.00 uur.