we varen met kano's de vecht af..

Wanneer?
9 t/m 11 september 2021

Van donderdagavond 18.30 uur tot en met zaterdagmiddag 17.00 uur.

Wat gaan we doen?
We verzamelen ons in het bushcraftbos en slaan daar ons basiskamp op voor de eerste nacht. Na het vroege ontbijt vertrekken we naar het startpunt van onze kanotocht bij Natuuractiviteitencentrum De Koppel in Hardenberg. We beleven het mooie Vechtdal vanaf het water: de Rheezermaten, het struingebied én meander de Uilenkamp en gaan door de nieuwe Stuw bij Diffelen. We genieten van alles wat er leeft en groeit. Onderweg leggen we aan voor een lunch om vervolgens verder te varen tot zover mogelijk bij het bushcaftbos. Vandaaruit wandelen we terug naar het basiskamp voor het avondeten en de tweede overnachting.

Ervaring met kanovaren is niet nodig. Het is wel een actief programma waarin je veel tips en tools krijgt aangereikt om te kunnen overleven in de natuur. Je slaapt in je eigen opgebouwde onderkomen, maakt verantwoord een functioneel vuur voor het bereiden van je eten en drinken en je gaat veel zien van wat de natuur je allemaal te bieden heeft.

De vergoeding voor deze meerdaagse bushcraft kanotocht bedraagt € 225,- per persoon. Dit bedrag is inclusief kanohuur, en voldoende koffie/thee, een warme maaltijd op vrijdagavond en het ontbijt en lunch op zaterdag. Het eerste ontbijt en lunchpakket voor vrijdag nemen deelnemers van zichzelf mee. Na aanmelding ontvang je een eenvoudige paklijst voor de verdere spullen die je meeneemt op deze Bushcraft Kanotocht.

Wil je je aanmelden of heb je eerst nog een vraag, gebruik dan onderstaand formulier.