voorzieningen op natuurkampeerterrein de klashorst

Natuurkampeerterrein De Klashorst biedt alle denkbare voorzieningen. We proberen ze zoveel mogelijk te laten aansluiten bij de identiteit van ons natuurkampeerterrein en zij zijn daarom veelal eenvoudig maar functioneel.

Receptie
Onze receptie is bijzonder sfeervol, met leuke zitjes en een heerlijke houtkachel. U kunt hier terecht om documentatie in te kijken over de omgeving, een spelletje te doen of een praatje te maken als het slecht weer is. Bovendien kunt u hier terecht om vers gebakken broodjes op te halen of een boeren ijsje te kopen.

Sanitair
Natuurkampeerterrein De Klashorst heeft diverse toiletten, douches, watertappunten. In het nieuwe sanitair is een ruimte met een wasmachine en de mogelijkheid om te koken (2 pitjes). 

Stroom en gratis WiFi
De meeste kampeerplekken hebben een aansluiting voor stroom (4 Ampère). U kunt op de camping gratis gebruik maken van internet via WiFi.

Voor de kinderen
Op de Klashorst is een grote zandbak met speeltoestellen die de kinderen mogen gebruiken.

Sauna
Bij het sanitairgebouw staat een kleine mobiele houtgestookte sauna, deze is per 24 uur te reserveren. Hiervoor schrijf je je in bij de receptie.