voorzieningen op natuurkampeerterrein de klashorst

Natuurkampeerterrein De Klashorst biedt alle denkbare voorzieningen. We proberen ze zoveel mogelijk te laten aansluiten bij de identiteit van ons natuurkampeerterrein en zij zijn daarom veelal eenvoudig maar functioneel.

Receptie
Onze receptie is bijzonder sfeervol, met een grote tafel en een heerlijke houtkachel krijg je er het ultieme huiskamergevoel. Je kunt hier terecht om documentatie in te kijken over de omgeving, een spelletje te doen of een praatje te maken als het slecht weer is. Bovendien kun je hier terecht om vers gebakken broodjes op te halen of een boeren ijsje te kopen. De openingstijden staan vermeld op de receptiedeur en verschillen in het laagseizoen en winterperiode van het hoogseizoen.

Sanitair
Natuurkampeerterrein De Klashorst heeft diverse toiletten, douches, watertappunten. In het nieuwe sanitair is een ruimte met een wasmachine, algemene koelkast en diepvries en de mogelijkheid om te koken (2 pitjes).

Stroom en gratis WiFi
De meeste kampeerplekken hebben een aansluiting voor stroom vanaf 4 Ampère. Je kunt op het erf en op het oudere gedeelte van het kampeerterrein gratis gebruik maken van internet via WiFi. Voor het opladen van mobiele telefoons zijn er twee oplaadkluisjes.

Voor de kinderen
Op de Klashorst is een grote zandbak met speeltoestellen die de kinderen mogen gebruiken.

Sauna
Bij het sanitairgebouw staan twee mobiele houtgestookte sauna, deze zijn per 24 uur te reserveren en kan op de eigen kampeerplek worden geplaatst. Deze kun je bij je reservering apart bijboeken.