VECHTDAL NATUUR EXPERIENCE

Meerdaags totaalarrangement vanaf €450,- 

De Vechtdal Natuur Experience is een totaalarrangement en bestaat uit minimaal 3 overnachtingen en unieke buitenactiviteiten. Deze meerdaagse natuurervaring in het Vechtdal moet je beleven!

 

Over het arrangement:

 • Vanaf 3 overnachtingen
 • Maximaal 4 personen
 • Van mei t/m augustus te boeken

  Boek hier direct de Vechtdal Natuur Experience

 

Dit zijn de verschillende onderdelen van de Vechtdal Natuur Experience:

 1. Overnachting in een prachtige Naturelodge 

Tijdens de Vechtdal Natuur Experience slaap je in de Skyte Naturelodge op Natuurkampeerterrein de Klashorst. Een luxe trekkershut voor vier personen, die van alle gemakken is voorzien. De hut heeft een glazen dak, waardoor je letterlijke slaapt onder de sterren! De Skyte heeft eigen sanitair en een keuken. Optioneel kun je de sauna een avondje huren, zo kom je even helemaal tot rust.

natuurkampeerterrein

 

 1. Verse broodjesservice en zelf te bereiden maaltijd in de buitenlucht

Ontbijten met verse broodjes. 's Ochtends kun je verse broodjes ophalen bij de receptie van De Klashorst. Deze zijn voor twee ochtenden inbegrepen. Tip: beleg deze met lokale producten uit streekwinkels in de buurt! 

Koken op vuur. Een van de avonden dat je verblijft op De Klashorst krijg je een pannenkoekenbakmand met verse producten, een goede pan en instructies van Natuurkampeerterrein de Klashorst om zelf pannenkoeken te bereiden op vuur in de buitenlucht. Dit kan bij de overdekte vuurplaats of in een meegeleverde vuurschaal.  Avontuurlijk, lekker en leerzaam!

 familiecamping overijssel


 1. Natuuractiviteit naar keuze

Het Vechtdal beleven te voet of vanaf het water. Binnen de Vechtdal Natuur Experience kun je (afhankelijk van seizoen en beschikbaarheid) kiezen uit een unieke natuuractiviteit in het Vechtdal: een bushcraftwandeling of een kanotocht.

Optie 1: Bushcraftwandeling (beschikbaar op woensdagen). Met slechts een paar middelen ervaren dat je jezelf kunt redden in de natuur? Tijdens de bushcraftwandeling neemt een gids je mee de bossen in. Je ontdekt hoe je met alles wat je om je heen vindt kunt overleven in de natuur. Zo heb je de natuur nog nooit bekeken! De wandeling duurt 4 uur.

Optie 2: Kanotocht (beschikbaar van april tot oktober). Het Vechtdal ontdekken vanaf het water! Bij natuuractiviteitencentrum De Koppel kun je met een voucher van de Vechtdal Natuur Experience kano’s huren. Je krijgt daar een instructiekaart, zwemvesten, peddels, een tonnetje en zoekkaarten mee. 

natuurcamping Overijssel

terug naar home   boek het arrangement

Vakantie Overijssel

 

 1. Uitleefboek en rugtas

Bij aankomst op de Klashorst ontvang je het Uitleefboek. Dit leuke natuur doeboek staat vol opdrachten langs bestaande wandelroutes of op mooie, stille locaties in het Vechtdal. Bij het Uitleefboek hoort een rugtas. Die vind je in de Skyte Naturelodge. Ontdekken en beleven!

Het idee voor het Uitleefboek en rugtas won de stimuleringsprijs van Gastvrij Hardenberg. De opbrengsten van dit boek dragen bij aan de ontwikkeling van nieuwe natuur rondom het gebied de Moskuilen.

Vakantie Overijssel

 

 1. Kortingen en extra’s bij natuurpartners

Bij verschillende natuurpartners in het Vechtdal krijg je kortingen of iets extra’s tijdens activiteiten. Zo krijg je met een voucher van de Vechtdal Natuur Experience een gratis kopje koffie of thee bij het lopen van het Blotevoetenpad (natuuractiviteitencentrum De Koppel) en kun je gratis gebruik maken van het Staatsbosbeheer familiespel. Deze kun je ophalen bij de receptie van De Klashorst. 

 Lodge huren Overijssel

 

 1. Handige gadget

Surprise! Bij aankomst ontvang je een handige gadget die je tijdens je verblijf goed kunt gebruiken ;)

 Boek hier direct de Vechtdal Natuur Experience

 

 

Losse onderdelen uit de Vechtdal Natuur Experience boeken? Dat kan!

Een aantal onderdelen van de Vechtdal Natuur Experience zijn ook los te boeken of te bestellen. 

 • Uitleefboek en rugtas lees meer
 • Bushcraftwandelingen lees meer
 • Skyte Naturelodge of andere accommodatie bij Natuurkampeerterrein de Klashorst lees meer

Alvast wat meer zien van de Vechtdal Natuur Experience? Bekijk dan het filmpje!

 

Wij houden je graag op de hoogte!

 
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Dan weet je als eerste de nieuwste ontwikkelingen, wanneer je kunt Bushcraften en mis je geen een aanbieding.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief