Bushcraft voor vrouwen

Zin in een echt avontuur in de wildernis? Met slechts een paar middelen ervaren dat je jezelf kunt redden in de natuur? Natuurkampeerterrein De Klashorst organiseert een Vechtdal Bushcraft arrangement speciaal voor vrouwen!

Wanneer?
26 t/m 28 maart 2021 (VOL)
Van vrijdagavond tot en met zondagmiddag.

Wat gaan we doen?
Onze onderkomens opzetten. Dit kan een klein tentje, een tarp met slaapmatje of hangmat zijn. Wat je maar prettig vindt. Hout sprokkelen voor het koken of natuurlijk ook om warm te blijven. De handen uit de mouwen dus, maar ook ontspannen. Vuur leren maken en koken op houtvuur zijn vaste onderdelen in het verder verrassende programma. Wat komt er zoal kijken bij het comfortabel verblijven in de vrije natuur?

Voor het eten en voldoende koffie en thee wordt gezorgd. Het eerste ontbijt en de lunch nemen de deelnemers zelf mee en kan eventueel op het vuur bereid worden.

Deelname aan de Bushcraft voor Vrouwen bedraagt € 155,- Na aanmelding ontvang je van ons een eenvoudige paklijst voor de spullen die je van jezelf mee kunt nemen op dit Bushcraft avontuur. Er is plek voor 12 dames, dus wacht niet te lang!

Wil je je aanmelden of heb je een vraag? Vul dan het onderstaande formulier in!
Graag tot ziens in het bos!