vacature Schoonmaakwerkzaamheden

Voor het sanitair en de verhuuraccommodaties zijn wij deze zomer op zoek naar een paar extra handen erbij.

Natuurkampeerterrein De Klashorst in Diffelen ligt prachtig tussen uitgestrekt bos en de Overijsselse Vecht en richt zich op actieve en pure natuurbeleving. Gezinnen op fietsvakanties, Pieterpadwandelaars, camperaars en andere vooral avontuurlijke maar ook rustzoekende kampeerders behoren tot de plezierige en in aantal toenemende gasten van De Klashorst.

Voor ons gloednieuwe sanitair en de verhuuraccommodaties zijn wij per direct op zoek naar een paar extra handen erbij in de

SCHOONMAAK

Ben jij praktisch ingesteld en hou jij van actief werk? Maak je graag goed schoon? Vind jij het fijn waardering te ontvangen voor het werk dat jij doet? Is flexibel werken op wisseldagen, in de vroege ochtend of juist op de latere avond en in de weekenden voor jou geen enkel probleem, dan zoeken wij jou.

De werkzaamheden bestaan uit het schoonhouden van twee sanitairgebouwen, de receptie en op de wisseldagen één of meerdere verhuuraccommodaties. We werken volgens het Protocol voor Kampeerbedrijven om verspreiding van het Corona-virus tegen te gaan. Wil je ons graag komen helpen, ben je van nature gastvriendelijk, enthousiast en heb je een flexibele instelling, reageer dan snel!

Wij bieden:

  • een inspirerende en informele werkomgeving met een no-nonsense cultuur
  • een werkomgeving waarin we de maatregelen rondom het Corona-virus in acht nemen
  • een enthousiast team in een opbouwend bedrijf
  • passend salaris conform CAO

Pas je binnen bovenstaand profiel en ben je op wisseldagen, in de vroege ochtend of later op de avond en in weekenden graag beschikbaar voor schoonmaakwerkzaamheden, laat dan vooral van je horen. Je kunt solliciteren door te bellen, appen, of mailen met Herma Overweg, 06 - 46 55 11 36, info@deklashorst.nl