vacature Schoonmaakwerkzaamheden

Voor het sanitair en de verhuuraccommodaties zijn wij deze zomer op zoek naar een paar extra handen erbij.

Natuurkampeerterrein De Klashorst in Diffelen ligt prachtig tussen uitgestrekt bosgebied en de Overijsselse Vecht en richt zich op actieve en pure natuurbeleving. Gezinnen op fietsvakanties, Pieterpadwandelaars, camperaars en andere avontuurlijke maar ook rustzoekende kampeerders behoren tot de plezierige en in aantal toenemende gasten van De Klashorst.

Voor het sanitair en de verhuuraccommodaties zijn wij regelmatig op zoek naar een paar extra handen erbij in de

SCHOONMAAK

Ben jij praktisch ingesteld en hou jij van actief werk? Maak je graag schoon? Vind jij het fijn waardering te ontvangen voor het werk dat jij doet? Is werken in de weekenden voor jou geen enkel probleem, dan zoeken wij jou.

De werkzaamheden bestaan uit het schoonhouden van twee sanitairgebouwen, de receptie en op de wisseldagen één of meer verhuuraccommodaties. Ben je van nature gastvriendelijk, enthousiast en heb je een flexibele instelling, reageer dan snel.

Wij bieden:

  • een inspirerende en informele werkomgeving met een no-nonsense cultuur
  • een enthousiast team in een opbouwend bedrijf
  • passend salaris conform CAO
  • flexibele werktijden

Pas je binnen bovenstaand profiel en ben je in de zomervakantie of misschien juist daarbuiten en tijdens weekenden graag beschikbaar voor schoonmaakwerkzaamheden, laat dan vooral van je horen. Je kunt solliciteren door te bellen, appen, of mailen met Herma Overweg,
06 - 46 55 11 36, info@deklashorst.nl