het uitleefboek

Het Vechtdal, een populaire bestemming door haar prachtige natuur en vele fiets- en wandelroutes. In die natuur valt zoveel te beleven en te ontdekken!

Dat kan perfect met ons Uitleefboek! Vol opdrachten langs bestaande wandelroutes of op mooie, stille locaties in het Vechtdal. Met dit boek leer je de omgeving op een verrassende manier kennen. In het bos, langs de Vecht, op de Oldemeijer en bij groene partijen. In ieder geval allemaal in het Vechtdal.

En is het een dag slecht weer? Ook dan hoef jij je met dit boek geen seconde te vervelen!

Het boek is te koop op onze receptie, dus kom gerust langs!
Je kunt het Uitleefboek ook online bestellen en het is te koop bij:

  • Boekhandel Heijink, Markt 23 in Hardenberg
  • Informatiepunt regio Hardenberg, Gedempte Haven 6 in Hardenberg
  • Natuuractiviteitencentrum de Koppel, Vechtstraat 8 in Hardenberg
  • De Rheezerbelten, Grote Beltenweg 1B
  • Sprookjescamping de Vechtstreek, Grote Beltenweg 17

De kosten zijn €10,00. Mocht je het boek online bestellen en per post willen ontvangen, dan rekenen we €3,75 voor het versturen van het boek.

Wil je het boek online bestellen? Dat kan via het formulier onderaan deze pagina! Wij laten je vervolgens per mail weten hoe je de betaling kunt voldoen.

Bij dit boek hoort een rugzak
Hierin zitten extra spullen die je kunt gebruiken bij de opdrachten. Je hebt de rugzak niet per se nodig om de opdrachten te doen. Maar, het maakt sommige opdrachten net even makkelijker én leuker. Wat je voor een opdracht nodig hebt, is aangegeven bij de opdracht. De rugzak huur je bij De Koppel of De Klashorst. De kosten voor het huren van een rugzak zijn €5,00. We spreken van tevoren even af hoe lang je de rugzak wilt huren.

Verblijf je in een Skyte Nature Lodge? Dan is deze rugzak in je accommodatie aanwezig.

Vechtdal Natuur Experience
Dit boek is bedacht en gemaakt in het kader van de Vechtdal Natuur Experience, die we samen realiseren met onze PMPC-partners Staatsbosbeheer, Natuuractiviteitencentrum De Koppel en Stichting Das & Vecht. Een deel van de opbrengst van het Uitleefboek is voor de realisatie van nieuwe natuur rondom het gebied de Moskuilen. Ontzettend bedankt voor jouw bijdrage hieraan!

Bestel hier jouw Uitleefboek