Gastvrijheid staat voorop

Te gast bij moeder natuur. Dichter bij de natuur kan je niet komen. Wil je avontuurlijk kamperen met een klein tentje, met zo weinig mogelijk spullen, in de ruige natuur? Of liever zo luxe mogelijk, maar wel met een maximale beleving van het buiten zijn? Kies voor een verblijf op De Klashorst die het beste bij je past!

Natuurkampeerkaart
Op De Klashorst is de Natuurkampeerkaart verplicht. Deze zit in Het Groene Boekje, de kampeergids van alle 132 Natuurkampeerterreinen van Nederland, en is één kalenderjaar geldig. Het Groene Boekje kost € 15,95 en is verkrijgbaar op de receptie, bij alle Natuurkampeerterreinen, bij de ANWB, Bever en diverse reisboekhandels en via www.natuurkampeerterreinen.nl.  

Als je denkt dat je alles zelf maar moet ontdekken en beleven dan hebben we een aangename verrassing. Herma en Martin Overweg leggen alle eer in gastvrijheid.

Gastvrijheid houdt bij hun niet op bij een vriendelijk woord en een gezellig praatje. Zij spannen zich actief in om kamperen bij De Klashorst intens te beleven. Op uw eigen kampeerplek, als direct onderdeel van de natuur, maar ook als gastheren van het landschap.