Menu Boeken

Nieuw in 2021

Geplaatst: 28-10-2021

Onze nieuwe vuurplaats is on fire!
De koude maanden staan weer voor de deur. En wat is er nu lekkerder dan de warmte op te zoeken bij een gezellig vuur? Wij zijn ontzettend blij met onze nieuwe vuurplaats. Hier kun je in alle rust je eigen vuur maken. De vuurplaats is toegankelijk voor iedereen. Een ontmoetingsplaats waar je kunt kletsen met medekampeerliefhebbers en waar je zelfs je eigen potje kunt koken! Ideaal voor diegenen die graag winterkamperen. 

Eco (puntje) bij paaltje
Ben je benieuwd wat er allemaal leeft in onze natuur? Ontdek het bij onze ecopunten, zoals het insectenhotel en de amfibieënpoel! Sinds het voorjaar staan er nieuwe informatiebordjes. Zo leer je nog meer over de natuur en alles wat er leeft. Ze zijn mooi geworden hè? Scan de QR-code met je telefoon en je wordt meteen doorgestuurd naar een leuke infopagina met nóg meer leuke weetjes over het desbetreffende ecopunt.

We hebben een nieuwe sauna!
Je ziet het hier al op de foto: we hebben een nieuwe sauna en daar zijn we hartstikke blij mee! Het bijzondere aan deze sauna is dat het een barrel sauna is. Precies ja, een vat! Dat staat natuurlijk ontzettend leuk tussen al het groen. Na het grote succes van onze eerdere mobiele sauna vonden we het toch weer tijd om een nieuwe aan te schaffen. De sauna kun je van tevoren boeken. Zo weet je zeker dat je hem helemaal voor jezelf hebt. Wanneer kom jij hem uitproberen?

Nieuws overzicht

Bekijk alvast de filmpjes van onze camping en het bushcraften

 
Nieuwsgierig wat het bushcraften inhoudt en naar het onstaan van onze natuurcamping?

Check dan alle filmpjes en foto's

Wij zijn aangesloten bij VNK (Vereniging Natuurlijk Kamperen), hieronder lees je er meer over. 

Ontdek VNK

 

 

Wij houden je graag op de hoogte!

 
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Dan weet je als eerste de nieuwste ontwikkelingen, wanneer je kunt Bushcraften en mis je geen een aanbieding.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief