Menu Boeken

Martin Overweg wint Vechttrofee 2018!

Geplaatst: 22-09-2020

Martin wil dat zijn gasten weer in verbinding worden gebracht met de functie van natuur. Als ervaren bushcrafter neemt hij mensen mee in het avontuur van het overleven in en met de natuur. Martin heeft de kennis en vaardigheden om meerdere dagen in de wildernis te kunnen overleven. Daarmee heeft hij het Vechtdal op de kaart gezet.

Jaarlijks reikt Vechtdal Marketing de Vechttrofee uit aan personen of organisaties die zich bijzonder verdienstelijk hebben gemaakt om de naam van het Vechtdal in positieve zin uit te dragen. Kandidaten voor deze prijs worden aangedragen door bewoners en bedrijven in het Vechtdal. Nadat uit alle aanmeldingen een top drie was samengesteld, waren zij ook degenen die uiteindelijk bepaalden wie de prijs won.

Martin Overweg

Martin Overweg heeft camping De Klashorst in Diffelen in 18 jaar omgetoverd van boerencamping tot erkend Natuurkampeerterrein. Niet alleen op de camping kunnen de mensen genieten van het leven in en met de natuur, Martin neemt ze ook mee op Bushcraft. Duizenden mensen per jaar worden geïnspireerd tijdens belevingswandelingen variërend van enkele uren tot meerdere dagen. Ook de media weten Martin te vinden, waarbij hij altijd het Vechtdal uitdraagt. En alsof hij alle tijd heeft zet hij zich vrijwillig in voor ontwikkeling van de Cultuurhistorie App, Hardenberg Buiten en de werkgroep Greenline Vecht.

Vele ambassadeurs

De Vechttrofee is dit jaar voor de tiende keer uitgereikt. Elk jaar wordt Vechtdal Marketing overspoeld met aanmeldingen voor mogelijke kandidaten. Allemaal hebben ze op hun eigen manier liefde voor de regio. Ze zijn trots op het gebied en dragen dat maar wat graag uit. Vechtdal Marketing is erg blij met zoveel goede ambassadeurs in het gebied. "Het zijn deze ambassadeurs die de positionering 'Vechtdal Overijssel, Alle Tijd' lading geven en zorgen dat het veel meer is dan een loze kreet", aldus Tamara Toering, Merkleider Vechtdal Marketing.

Nieuws overzicht

Bekijk alvast de filmpjes van onze camping en het bushcraften

 
Nieuwsgierig wat het bushcraften inhoudt en naar het onstaan van onze natuurcamping?

Check dan alle filmpjes en foto's

Wij zijn aangesloten bij VNK (Vereniging Natuurlijk Kamperen), hieronder lees je er meer over. 

Ontdek VNK

 

 

Wij houden je graag op de hoogte!

 
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Dan weet je als eerste de nieuwste ontwikkelingen, wanneer je kunt Bushcraften en mis je geen een aanbieding.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief