Menu Boeken

Help jij De Klashorst nóg mooier te maken?

Geplaatst: 20-12-2021

Nieuw jaar, volop plannen

Een nieuw jaar betekent ook nieuwe ontwikkelingen voor De Klashorst. Zo komen er twee gloednieuwe verhuuraccomodaties bij! In augustus 2022 wordt ons natuurkampeerterrein uitgebreid met twee zogenaamde wikkelhouses. Deze zijn gemaakt van gewikkeld karton en afgewerkt met veel hout en glas. Een uniek onderkomen, zodat je midden in de natuur avontuurlijk en toch ook comfortabel kunt recreëren. In een wikkelhouse sluiten binnen en buiten naadloos op elkaar aan.

Naast de plannen voor het wikkelhouse, hebben we ook plannen voor een nieuw centrumgebouw. Onze huidige sfeervolle receptie voldoet sinds de enorme groei van ons natuurkampeerterrein niet meer aan de eisen van deze tijd en aan wat wij nodig hebben. Er is meer personeel, er is meer opslag nodig en verschillende aspecten van de bedrijfsvoering lopen nu door elkaar heen. Daarom willen we graag een nieuw centrumgebouw realiseren met daarin een nieuwe receptie, een back-office en een herberg met daghoreca inclusief vier logeerkamers voor wandelaars en fietsers.

Hiernaast vind je een kleine impressie. Ziet er gaaf uit hè? Voor de financiering van het nieuwe centrumgebouw vragen wij je medewerking. Net zoals wij dit eerder voor onze Skytes hebben gedaan, starten wij een crowdfundingscampagne. Wil je graag je steentje bijdragen? Lees dan meer over de crowdfunding in deze factsheet.

Nieuws overzicht

Bekijk alvast de filmpjes van onze camping en het bushcraften

 
Nieuwsgierig wat het bushcraften inhoudt en naar het onstaan van onze natuurcamping?

Check dan alle filmpjes en foto's

Wij zijn aangesloten bij VNK (Vereniging Natuurlijk Kamperen), hieronder lees je er meer over. 

Ontdek VNK

 

 

Wij houden je graag op de hoogte!

 
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Dan weet je als eerste de nieuwste ontwikkelingen, wanneer je kunt Bushcraften en mis je geen een aanbieding.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief