Menu Boeken

Amfibieënpoel

De drinktechniek van de boerenzwaluw
De boerenzwaluw jaagt vooral op muggen. Ook drinken ze op een spectaculaire manier. Ze vliegen namelijk laat over het water en dan gooien ze hun bek open om een slok water te nemen. Spot jij het in de amfibieënpoel?

Parende juffers en libellen - de tandemvlucht
Als libellen en juffers willen paren pakt het mannetje met zijn achterlijf het vrouwtje in de nek. Dit heet de tandemvlucht. Soms lijkt het net alsof ze een hartje vormen. Libellen en juffers zijn echte rovers en eten vooral andere vliegende insecten. De muggen worden zo mooi in toom gehouden.

Kwaakconcert door de groene kikker
De gewone pad en bruine kikker kruipen in tegenstelling tot de groene kikker na de voortplanting het land weer op om opzoek te gaan naar wormen, spinnen, larven en insecten. De groene kikker blijft aan de rand van het water om hier te jagen op de bij het water levende insecten. In de ochtend en avond kun je dan ook heerlijk genieten van een kwaakconcert.

Faciliteiten overzicht

Bekijk alvast de filmpjes van onze camping en het bushcraften

 
Nieuwsgierig wat het bushcraften inhoudt en naar het ontstaan van onze natuurcamping?

Check dan alle filmpjes en foto's

Wij zijn aangesloten bij VNK (Vereniging Natuurlijk Kamperen), hieronder lees je er meer over. 

Ontdek VNK

 

 

Wij houden je graag op de hoogte!

 
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Dan weet je als eerste de nieuwste ontwikkelingen, wanneer je kunt Bushcraften en mis je geen enkele aanbieding.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief