Samen met je kind het leven in de natuur beleven

Quality-time voor jezelf en met je kind. Jullie band verder versterken. Bijzondere momenten samen ervaren. Meer waardering en respect kweken. Welk kind zou niet heel blij worden van leren over-leven in de natuur mét ouder. Welke ouder gaat nog met zijn of haar kind het bos in, ravotten, spelen, van het pad af, een hut bouwen of tegen een boom aanzitten, kijken, luisteren en genieten? Bushcraft voor ouder én kind heeft het allemaal.

Wanneer?

2021
7 t/m 9 mei (VOL)
18 t/m 20 juni
2 t/m 4 juli
22 t/m 24 oktober

Van vrijdagmiddag 18.30 uur tot en met zondagmiddag 17.00 uur.

Wat gaan we doen?
Samen een onderkomen bouwen, buiten in de vrije natuur slapen, het vuur aanwakkeren, sprokkelen, kokkerellen en babbelen. Samen met je kind een herinnering voor het leven creëren?

De vergoeding voor deze Bushcraft voor ouder én kind samen in 2021 bedraagt € 255,=. Voor ieder extra kind wordt € 95,= berekend. De ingrediënten voor het eten op zaterdag en zondag is inbegrepen. Snacks en een sapje voor tussendoor kan zelf worden meegenomen. Na aanmelding ontvang je een paklijst voor de spullen die jij en je kind zelf gaan meenemen. Het bosavontuur gaat dan alvast van start met een goede voorbereiding!

Wil je je aanmelden of heb je een vraag? Vul dan het onderstaande formulier in!
Graag tot ziens in het bos!