Menu Boeken

Voor tieners

Ben jij tussen de 10 en 15 jaar? En klaar voor een avontuur in de wildernis zonder je ouders? Dan is deze Bushcraft voor tieners in het Vechtdal echt iets voor jou! Survivallen in de natuur met voldoende ruimte voor ontspanning.

Wat gaan we doen?

Tijdens deze Bushcraft ga jij samen met andere leeftijdgenoten overleven in de vrije natuur. Je gaat je eigen onderkomen bouwen, slapen in het bos onder de sterren, struinen door de bossen, hout sprokkelen, vuur leren maken, je eigen potje koken en allerlei andere handige activiteiten doen om het aangenaam te maken in de wildernis! 

Tof! Wanneer kan ik meedoen?

20 t/m 21 mei 2022

Het avontuur start om 18:30 uur en eindigt de volgende dag om 21:00 uur.

Wat kost de Bushcraft?

De kosten (inclusief eten & drinken) zijn € 95,- per persoon. Snacks en een drankje voor tussendoor kun je voor jezelf meenemen. Na de aanmelding ontvang je van ons een complete paklijst voor de spullen die jijzelf allemaal gaat meenemen. Dit bosavontuur gaat dan alvast van start met een goede voorbereiding!

Meld je hier aan

Terug naar overzicht

Bekijk alvast de filmpjes van onze camping en het bushcraften

 
Nieuwsgierig wat het bushcraften inhoudt en naar het onstaan van onze natuurcamping?

Check dan alle filmpjes en foto's

Wij zijn aangesloten bij VNK (Vereniging Natuurlijk Kamperen), hieronder lees je er meer over. 

Ontdek VNK

 

 

Wij houden je graag op de hoogte!

 
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Dan weet je als eerste de nieuwste ontwikkelingen, wanneer je kunt Bushcraften en mis je geen een aanbieding.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief