Menu Boeken

Ouder en Kind Expeditie

Ga mee samen de natuur in! Geniet van lekker veel quality time voor jezelf en met je kind. In dit weekend leer je voor langere tijd in het bos te verblijven en gebruik te maken van eenvoudige middelen uit de natuur. Dit bijzondere avontuur dat jullie samen maken zal meer wederzijdse waardering oogsten en banden smeden. 

Wanneer kunnen we meedoen?

  1. 15 t/m 17 november 2024

De Bushcraft start vrijdagavond om 18.30 uur en eindigt zondagmiddag om 15.00 uur.


Wat gaan we doen?

Jullie gaan samen een onderkomen bouwen, buiten in de vrije natuur slapen, hout sprokkelen, tondel verzamelen, leren omgaan met mes en vuur, gezellig kokkerellen en kletsen bij je eigen bivak. Zo maak je samen een herinnering voor het leven!


€ 375,- per ouder én kind

De vergoeding voor deze ouder én kind expeditie bedraagt in totaal € 375,-. Voor ieder extra kind wordt € 125,- gerekend. De ingrediënten voor het eten zijn inbegrepen. Na aanmelding ontvang je een complete paklijst voor de spullen die jij en je kind meenemen. Het bosavontuur gaat dan alvast van start met een goede voorbereiding!
 

Terug naar overzicht

Bekijk alvast de filmpjes van onze camping en het bushcraften

 
Nieuwsgierig wat het bushcraften inhoudt en naar het ontstaan van onze natuurcamping?

Check dan alle filmpjes en foto's

Wij zijn aangesloten bij VNK (Vereniging Natuurlijk Kamperen), hieronder lees je er meer over. 

Ontdek VNK

 

 

Wij houden je graag op de hoogte!

 
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Dan weet je als eerste de nieuwste ontwikkelingen, wanneer je kunt Bushcraften en mis je geen enkele aanbieding.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief