Youtube: https://youtu.be/ME43ha6-zo8

De skyte naturelodge

Graag willen wij voor onze gasten een logiesconcept realiseren, midden in de natuur om avontuurlijk en toch ook comfortabel te recreëren. Waar je optimaal van het omringende landschap en de vrije natuur kunt genieten en waar binnen en buiten naadloos op elkaar aansluiten.

Dit gaan we doen door twee Skyte NatureLodges te plaatsen, een innovatief verblijfsconcept voor de verhuur met veel glas, ook in het dak. Met de Skyte willen wij onze markt verbreden voor mensen zonder eigen kampeermiddel en natuurlijk ook het seizoen verlengen. Deze accommodatie is tegelijk stoer en comfortabel en het jaar rond te verhuren. Met behulp van uw investeringsbijdrage kan de Skyte NatureLodge werkelijkheid worden. En we geven er graag wat voor terug. Dit en meer kunt u lezen in onderstaand downloadbestand Factsheet Skyte.

De voorintekening voor deze crowdfunding is geopend. Heeft u na het bekijken van de filmpjes en het lezen van de factsheet ook belangstelling om met ons mee te doen of misschien eerst nog wat vragen? Mail ons dan via dit contactformulier.

Meer drie dimensionale filmbeelden van de Skyte zijn te zien via deze Promo Skyte NatureLodge.